IT-projektleder

IT-projektleder / Team lead til CareX platformen

Til vores afdeling i Herlev søger KIAtec en projekt-/Team lead til vores udviklingsteam, med fokus på vores integrations- og kommunikationsplatform, CareX.

Du bliver den samlende figur i sikring af prioritering, ressourceallokering, tidsregistrering og styring i forhold til vores kundevendte projekter og udviklingsaktiviteter. Du vil få stor indflydelse på funktionens arbejdsgange, med henblik på den mest effektive opfyldelse af vores forpligtelser overfor kunderne.

Jobbet

Du kommer til at arbejde tæt sammen med både udviklingsteamet og den kundevendte gren, og dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Teamledelse (udvikling og Application Management)

 • Prioritere ressourcer og opgaver i samarbejde med ledelsen

 • Opsamling af kunders forretningsbehov og omsætning af disse til krav og specifikationer

 • Projektplanlægning og projektopfølgning

 • Interessentpleje

Du vil desuden, i et vist omfang, indgå i løsning af Application Management funktionens opgaver, bl.a. i form af:

 • Medvirken ved konfiguration og opsætning af kundeløsninger

 • Test og kvalitetssikring i forbindelse med udvikling af nye features

 • Miljøsikring og regressionstest i forbindelse med releases

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en projektleder uddannelse, og har et par års erfaring fra ledelse af softwareudvikling. Det er en fordel hvis du også har IT-teknisk erfaring eller flair og erfaring som scrummaster eller lignende. Vi arbejder efter principperne i scrum og ITIL. Men vi hører også gerne fra dig hvis du har en anden baggrund. Måske er du udvikler med et ønske om at udvikle dig i en anden retning. Det vigtigste er at du har en stærk can-do, will-do attitude. Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Som person er du:

 • Analytisk og hands-on, i dit arbejde

 • I stand til at prioritere indsatsen hvor effekten er størst

 • I stand til at holde hovedet koldt

 • Fleksibel og engageret i dit job

 • Selvstændig, ansvarsfuld og målorienteret ift. dine arbejdsopgaver

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte forretningsudviklingschef Lars Paulsen på 88 62 90 24. Send os din ansøgning, cv og relevante referencer på: mail@kiatec.dk allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan downloade jobopslaget som PDF her

Ansøg her

  Dit navn

  Din e-mail

  Kommentar

  Vedhæft venligst følgende:

  CV: Ansøgning:

  Hvem er KIAtec?

  KIAtec er en dansk IT-virksomhed med rødder indenfor Sundhed, Sikkerhed og Arbejdsmiljø. Vi arbejder på at forbinde services, systemer og applikationer, med individet i centrum for egne data og brugerrejse. Læs mere på carexplatform.dk

  Vi har hovedsæde i Herlev, tæt ved både motorvej og offentlig transport. Vi vægter fornuftig balance mellem arbejde og fritid højt, og benytter digitale værktøjer til at understøtte fleksibilitet i hvor, hvornår og hvordan vi arbejder.

  KIAtec ApS

  Marielundvej 48, 4. sal
  2730 Herlev
  Danmark
  CVR – 38525638

  Kontakt

  Telefon: 7026 0844
  E-mail: mail@kiatec.dk

  BOOK EN DEMO